Kinderfeest?!

Schminken - glittertatoos

Een schminkcreatie tovert een lach op elk kindergezicht.
Met prinses Kitty wordt je kinderfeest pas echt een feest, waarbij iedereen een schitterend geschminkt snoetje krijgt. Jouw feestprinsesje ontvangt een blingjuweel gratis, voor de andere meiden is dit voor een kleine meerprijs erbij te boeken.

Glittertattoos zijn supercool voor jongens en bling bling voor meisjes! Er zijn altijd voldoende designs om uit te kiezen. De tattoos worden met een speciale huidlijm gezet, zodat deze 5-7 dagen blijven zitten.
Alleen cosmetische glitters zijn veilig voor lichaam en gezicht. Na het douchen niet wrijven maar droogdeppen en je hebt er nog lang plezier van.

Ook papa en mama mogen geschminkt worden, of willen jullie liever een glittertattoo....

Wanneer moet ik contact opnemen?
Regel de afspraak ruim op tijd, Hemelvaart, Pinksteren en zondagen zijn snel volgeboekt. Gebruik het contactformulier om je wensen kenbaar te maken. Je ontvangt dan meer informatie.

Materiaal
Ik werk met schmink op waterbasis. Deze wordt ook gebruikt bij het maken van de bellypaints en is dus ook geschikt voor de kinderhuid en niet schadelijk. Een aantal kleuren kunnen een kleurzweem nalaten na de reiniging. Ga nooit schuren, maar gebruik wat olijf- of kokosolie.

Tijd
Je kunt een activiteit boeken vanaf 1 uur. Als de reistijd meer dan de geboekte uren is, dan wordt deze als extra uren in rekening gebracht.

Aanvulling
In verband met de coronamaatregelen is de werkwijze iets aangepast. Vraag een offerte of informatie aan als je meer wilt weten.

Wat kost het?

Schminken 1e uur ca. 7-8 kids per uur
€ 45,-
Glittertattoos 1e uur ca. 10 kids per uur€ 45,-
Vervolguren
€ 37,50
Blingjuweel per kind
€ 1,25
Schminken en glittertattoos combi per uur
€ 50,-
Vervolguren combi per uur€ 42,50
Reiskosten € 0,35 p.km
Toeslag zon- en feestdagen150%