Afspraak - Informatie - Testimonials

Vul onderstaand formulier volledig in om een afspraak te maken of voor meer informatie over mijn kleurrijke diensten. Ik streef ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.


Contact


Testimonials


Een review stel ik echt op prijs. Jij kunt mij daarbij helpen door mijn dienstverlening te verbeteren en te laten weten wat je heel fijn vond of wat er juist beter mag. Onderstaande reacties zijn gemaild, maar vanaf nu kun je jouw review ook op Google plaatsen.

Alvast bedankt!

***Ik had Kitty benaderd voor een bellypaint, er werd gebeld om alles uit te leggen, we spraken af welke tijd en thema en zelfs op het laatste moment kon er nog een wijziging plaatsvinden in het thema. Kitty ging overal flexibel mee om en vooral de avond zelf werd er goed met alles omgegaan. Grapje en leuke gesprekken en de bellypaint was echt supermooi geworden. Een aanrader! Supergoed werk en een geweldig leuke enthousiaste vrouw is Kitty.

Diana Boonen

***

Nogmaals wil ik jou bedanken voor de super gastles die jij afgelopen week verzorgd hebt!

Laura Bellefroid, IMC Basis Hoensbroek

***

We hadden Kitty gevraagd om op het kinderfeestje van onze dochter te komen schminken en glitter tattoo's te zetten bij de kinderen. Kitty werd enthousiast ontvangen door de meisjes en had gelijk een leuke interactie met hun. De meisjes stonden te popelen om geschminkt te worden en waren heel blij met het kleurrijke resultaat. Een Blingjuweel en glitter tattoo maakte het compleet!
Kitty heeft mede gezorgd voor een geslaagd kinderfeestje waarover we veel positieve reacties hebben gekregen van de jonge "gasten" en waarover nog lang nagepraat zal worden.
Kortom: super tip voor een feestje!

Fabienne Herben-Bastin

***

Inderdaad wat een sjieke productie.... En dat zeker ook dankzij jouw bijdrage daarin, hartstikke bedankt daarvoor! Heel veel succes met je grimestudio en hopelijk zien we ons weer bij de volgende productie!

Veronique Muijtjens, ToneelGroep Lummel

***

Robin heeft een geweldige dag gehad, mede door jouw prachtige bellypaint. Ze vond jou een fijne relaxte vrouw en heeft genoten. Ik zal zeker een mooie reactie achterlaten op je site. Voor jou ook alvast fijne feestdagen en ik laat je iets weten als de baby geboren is. Dank je wel voor de foto's

Edith Timmers

***

Thank you so much!!!!! Your minerals changed my vision about make-up, it's always looks healthy and natural!!! And really good for skin, I just feel it!

Anna Emelyanova

***

Een paar reakties van het Limburgse Maedjes Project in samenwerking met fotograaf Petra Niessen :

-Het was een gezellige ochtend, Ik heb genoten van de aandacht van jou Kitty en ben razend nieuwsgierig naar de foto's van Petra. ~ Vivienne

-Wij hebben een topdag gehad vandaag! Met een warme glimlach kijk ik erop terug. Veel gelachen en plezier gehad, ondanks dat we het allebei super eng vonden. Ontzettend leuk om jullie nu in "levende lijve" te ontmoeten. Maar jullie warmte, vriendelijkheid en deskundigheid maakte het allemaal net een beetje minder eng. Goed gedaan dames! ~ Nadine en Caroline

-Twee vakvrouwen samen levert vakwerk op, dat kan niet anders. ~ Marie-Cecile

-Was heel gezellig Kitty. En je mineralen zijn geweldig. ~ Hannie

-Wat een verwennerij! Vandaag eerst aangeschoven bij Kitty voor een stevige oppimpbeurt en een leuk gesprek daarna door naar Petra's "knollentuin". ~ Anneke

-Een cadeautje ben je! ~ Dunja

-Kitty wat een heerlijke verwennerij vanmorgen bij jou. Mijn spiegelbeeld werd steeds mooier zonder mezelf te verliezen. Dank je! ~ Yvonne

***

We hebben vandaag met onze vriendinnengroep een workshop schminken gevolgd en ik kan alleen maar zeggen: echt een aanrader! Goede uitleg, heel veel geleerd en nu al zin in de carnaval! En erg gezellig! Een aantal van onze groep zullen ook zeker nog een vervolgcursus gaan volgen bij Kitty!

Chantal Wouters

***

Hoi Kitty, de cursus kinderschminken was super leerzaam! Ik ga er nog heel veel kindjes blij mee maken. Heel erg bedankt voor de leuke gezellige lessen!

Gr. Judith

***

We hadden de vraag of je iets van Jip en Janneke kon maken voor de buikschildering. Je hebt echt iets super moois ervan gemaakt! We hebben er echt van genoten! Ook het kleine manneke in mijn buik vond het super. Hartelijk dank voor deze leuke en mooie ervaring.

Groetjes, Denise

***

Als eerste bedankt voor het mooie schminken het was super het was een leuke avond. Ik hoop dat wij op zondag nog ertussen passen met Carnaval. Ik hoor het wel. Bedankt voor de foto's.

Gr Mirel & Herman

***

Nogmaals bedankt voor de superleuke en leerzame workshop! Ik heb er echt van genoten! Ik zal nog een bericht achterlaten op facebook. Bedankt voor de foto's ook.

Groetjes Tabitha

***

Bedankt voor de leuke workshop gisteren. Bij de ruwe bolsters/blanke pit is er ondanks de stoere praat veel blijven hangen van het geleerde, zo bleek 's avonds bij het napraten. Zie ook de onderstaande foto's. (niet hierbij, red.) Met vriendelijke groet en wie weet tot ziens,

Noel Tijssen en Luc Steinschuld

***

Bedankt nog voor je kaartje voor Tos en ons, dat vonden we heel leuk! net zoals de buikschildering. Heel erg bedankt, ook van onze kleine man!

Groetjes Stefan en Nadine.

***

Wat super leuk!!

Hartelijk bedankt. we waren super tevreden en zowel mijn man als nadine zeiden tegelijkertijd tegen elkaar wat een leuke aardige vrouw. super dus!! Mocht nog eens wat zijn dan zullen we u zeker weer vragen of u aanraden.

groetjes Patricia

***

Hartstikke bedankt voor zowel de foto's als de leuke ervaring! Ik heb de foto van mijn buik als profiel foto in de whats app. Krijg er al leuke reacties op! Ik zal je absoluut aanraden bij anderen. Ik zei gisteren nog tegen patricia dat je n fijne persoon bent.

Nogmaals super bedankt. Ik zal je n foto van de baby sturen!

Groetjes nadine

***

Dank u voor de mooie foto's. Ja hoor heb de paint er goed afgekregen en nog wel zeker 6 uur ophouden en was nog steeds mooi.
Vond het ook leuk met jou samen te werken en heb al een persoon wat een kaartje van jou wil. Ook ik kijk uit naar de fotoshoot.
Ik zou zeggen tot dan en nog eens heel erg bedankt voor deze fijne beleving.

Groetjes carmen

***

Weer een prachtige ervaring van een fantastische make-over. Je bent echt een zeer getalenteerde vrouw. Dank u uit het diepst van mijn hart.

xxx Dawn.

***

Zoals beloofd nog even een berichtje! Ik wil je bedanken voor de geweldige bellypaint die je op Michelle's babyshower gemaakt hebt. Ze was totaal verrast toen je ineens voor haar stond, maar ze vond het fantastisch. Ook bedankt voor het maken van de foto's, ze zijn erg mooi geworden!

Nogmaals bedankt, groetjes Judith

***

Ik wil u heel hartelijk te bedanken voor een geweldige ervaring. U veranderde me van een oude man in een mooie vrouw. Ik zal zeker terug voor een tweede (of derde of.....) geweldige transformatie. Je bent een echt prachtige vrouw.

Liefs Dawn

***

Super bedaank Kitty, de vrouwlui hadde ut gisteroavend oonder ut nejje nog euver wie leuk ze ut hadde gevoonde bij diech... Chapeau!!

Jacqueline Houben-Moers (na de carnavalsschminkworkshop)

***

Dank je voor de geweldig leuke middag.
Ik ben helemaal in mijn sas met je adviezen en voel me prachtig!!!
Liefs, Reina

***
Zoals gevraagd, en beloofd nog even een berichtje van mij! Wil je nogmaals bedanken voor de prettige kennismaking en samenwerking! was een leuke/vernieuwende ervaring die je mede hebt mogelijk gemaakt voor mij.
Leuk ook de uitleg over van alles, zo heb ik weer veel bij geleerd :-)
En het resultaat, wauw....het verbaasde me echt!
nooit gedacht dat je zo dicht bij een vrouwlijke look and feel kon komen, maar met de kennis, materiaal die je had kon het haast niet anders.
De kleuren paars/roze stonden me best wel :-)))) Grotendeel door jou werk, voelde ik me die avond behoorlijk in vrouwlijke sfeer. Die foto's zijn echt een mooi aandenken Kitty, dank voor deze ook zo professioneel te maken.
Die voor-en-na is echt wonderlijk.
Vele groetjes en super bedankt!!!!!!
J.

***

Het was geweldig dat je op het comunnie feest van naomi en glenn was! Je balonnen waren
super. Het sminken was geweldig mooi en ook de tattoo. De kinderen vonden het helmaal
geweldig en je bent een geweldige vrouw voor dit werk! Iedereen vond het super! Nogmaals
bedankt. Elles Franssen

***

Heel erg bedankt voor je prachtige kunsten!! De kinderen vonden het allemaal fantastisch! Het
maakte de dag helemaal af!!
Groetjes familie Smeets

***
Bedankt voor de leuke schminkworkshop gisteravond. Je hebt ons op een prettige en duidelijke
manier de basis bijgebracht! Nu mogen we zelf aan de slag met oefenen. Vanmiddag ga ik me
uitleven op mijn eigen twee proefkonijntjes. Bedankt!
Pascal & Nina

***
Briefkaartje
Bedankt voor de prachtige make-up! Het heeft de hele dag super uitgezien. Wij hebben
genoten van een geweldige dag!
Groetjes,
Gabby en Loek

***
Hiel hartellek bedaank veur de leuke kaart die te us gesjik höbs veur uzze ierste trouwdaag!
Woar un sjieke verrassing !!
Dikke knoevel,
Roger en Jacqueline Houben-Moers

***
Wij hebben een hele gezellige en leerzame schminkavond gehad dank zij jou!! Wij zijn volop aan
het oefenen met het schminken, dat zal met de Carnaval volgende week zeker tot uiting
gaan komen!!! Nogmaals dank en we kunnen iedereen zo'n avond adviseren!!!
groetjes Valerie, Savanne, Anne-Marie, Esther, Joyce Claessen

***
Wat een leuke schmink workshop! Heb echt goede tips geleerd, ga hard oefenen.
Volgend jaar weer!
Gr nienke Reijnders, Heerlen

***
Bedankt voor de goede schmink tips/les. Schmink is overal weg. Bijde ogen nog neit 100% maar is
inderdaad normaal. Misschien als ik iets weet wat me kennis neit kan schminken, dan zal ik zeker bij
je terug komen. Super bedankt!
Vriendelijke groet,
Jordie

***
Hartelijk bedankt voor de mooie make-up op mijn trouwdag, mede door jou zag ik schitterend uit,
en mijn moeder ook!
Dankjewel, groetjes, Elma Buskens

***
ik was op zoek naar je website, en zoals je merkt heb ik hem gevonden. Wat leuk dat Demiën
ook op je site staat. Wat heb jij de kinderen toch verwend met je kunsten , het was super en een
tweede opdracht heb ik al weer voor je, maar hier bel ik je nog over.
Groetjes Jhon Barkhuijsen

***
bedaank ! Iech had diech al gemaild wie sjoen de make-up waor blieve zitte.
Groetjes,
Jacqueline en Roger

***
Wat leuk dat je mijn site gevonden hebt, meteen ook even een kijkje bij jou nemen!
Prachtige dingen maak je zeg! En niet eens alleen schmink en grime zie ik!
Een echt crea-bea!
Veel grime-groeten, Lisette Huinck

***
Ja Kitty nu is het 'n mooi logo dit vind ik..
heel mooi en het komt ook goed over
is trouwens veel beter opgezet nu..
proficiat meid groetjes je moeder..
(;-)

***
normaals bedankt dat je de schmink verzorgd hebt op mijn dochters verjaardagsfeestje!!!
alle kindjes waren erg blij ermee en tuurlijk vooral t feestvarkentje, zij vond t en geweldige
surprise. veel succes en schmink plezier.
groetjes sil

***
Hartelijk dank voor je inzet op deze leuke TOF(fe) kindermiddag in Elsloo.
Het was super gezellig en wat had jij het druk met schminken.
In de rij stonden ze ervoor, geweldig.
Ook wij hadden het lekker druk met de armbandjes voor de kids.
De opbrengst voor deze dag levert weer een mooie time-out op voor iemand die dit heel hard
nodig heeft. Normaals hartelijk dank.
Lieve groetjes,
Marian en Annie / Time out fonds.

***
Bij deze stuur ik je een paar foto’s van het eindresultaat van onze groep. We hebben, uiteraard en wederom, de eerste prijs gewonnen. Maar bovenal was het super-gezellig. En het schmincken ging super en zag er prachtig uit.
Groeten uit Sjummert,ook namens Daisy en Saskia

***
Leuk om iets van je te horen. Aan de foto's te zien heb jij het echt professioneel aangepakt,
wat een mooie studio/workopruimte heb je! We keep in touch, hartelijke groet, Marjolein Bosman.

***
Het waren weer 2 super dagen bij de Samenloop voor Hoop van het KWF te landgraaf.
Twee mooie dagen vol met emotie. Een mooi evenement om aan je dierbare te denken die met de
strijd tegen kanker bezig zijn, of helaas deze strijd verloren hebben.
Het Time out Fonds wil je hartelijk danken voor je inzet op deze 2 dagen. Het was fijn dat je er
weer bij was, vooral de kinderen hebben genoten van al die mooie printjes die op hun snoetjes
werden geschilderd, maar ook veel volwassene waren er dit jaar bij.
Dit is weer de tweede keer dat je aanwezig was bij onze TOFstand na Maastricht vorig jaar, en nu
Landgraaf super.
Nogmaals hartelijk dank en tot ziens volgend jaar weer in Maastricht.
Liefs Annie en Marian / TOF

***
Bedankt voor je berichtje in mijn gastenboek!
Erg leuk om op die manier eens wat van "collega"schminkers te horen en te zien!
Heb natuurlijk ook gelijk even jou werk bekeken.
Ziet er allemaal fantastisch uit.
Groetjes Anita

***
Mijn metamorfose naar de 'geslagen' vrouw afgelopen carnaval was een groot succes. De grime
was zo goed, zo mooi, zo echt. Ik heb er veel plezier mee beleefd. Zeker voor herhaling
vatbaar. Bovendien was het bijzonder en erg gezellig om door Kitty gegrimeerd te worden.
Ga zo door!
Groetjes Kim

***
Wat een mooie en uitgebreide site heb jij gemaakt. Heel professioneel.
De foto's zien er mooi uit. Je uitleg en opstelling van de workshops etc. is duidelijk.
Ik wens je heel veel succes en hoop dat je veel mensen blij kunt maken met je make-up
adviezen en schmincksessies.
Groetjes Hanny ;-)

***
Je hebt een hele mooie site waar veel werk in zit!
Ik heb alle foto's bekeken.
Ik hoop dat je veel aanmeldingen krijgt.
Succes ga zo door.
Janny ;-)

Afspraak - Informatie - Testimonials

Vul onderstaand formulier volledig in om een afspraak te maken of voor meer informatie over mijn kleurrijke diensten. Ik streef ernaar om je binnen 24 uur te beantwoorden.